Het Paez Racing Motocross Team

Paez Racing biedt jeugdige motocrossers van Nederland, Duitsland, Spanje en België de mogelijkheid deel te nemen aan een sponsorinitiatief. Naast Paez Racing hebben ook Rino, BO Motor-Oil en Any-iT zich als hoofdsponsors verbonden aan ons motocross team. Hierbij is het streven om de rijder en hun ouders te ondersteunen bij het uitoefenen van de motocross sport.

Doel en ambitie

FullSizeRenderHet Paez Racing team heeft als doelstelling om met veel plezier en met fair play individuele topprestaties te realiseren. Daarbij streven we naar zoveel mogelijk aandacht voor al onze sponsors. Op deze manier willen we de komende jaren uitgroeien tot een toonaangevende kweekvijver voor jong talent, waarbij we ze de aandacht en middelen geven die ze verdienen.

Sponsoren

Naast onze hoofdsponsors Rino, BO Motor-Oil en Any-iT zijn er ook veel andere (sub)sponsoren bij het team betrokken ter ondersteuning. Zo maken we gebruik van kledingpakketten en stickersets tegen gereduceerde tarieven, en worden er diverse onderdelen en smeermiddelen ter beschikking gesteld. Het is ook mogelijk om rijders te ondersteunen door middel van persoonlijke sponsoring. Dit kan bijvoorbeeld door banners op de website, namen op motoren en kleding, of donatie van financiële bijdragen.

Onze Rijders

Het Paez Racing team bestaat op dit moment uit 9 jongens in de leeftijd van zes tot negentien jaar. Zij hebben allemaal een eigen persoonlijke websitepagina. Deze pagina kan helemaal naar eigen wensen worden ingevuld. Er is informatie terug te vinden over de rijders, zoals: prestaties, doelstellingen, welke motoren ze rijden en in welke klasse ze uitkomen. Er is bovendien plaats genoeg voor een uitgebreide fotogalerij en ook eventuele persoonlijke sponsoren hebben een prominente plaats op de webpagina.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over ons team, onze organisatie of over sponsoring? Neemt u dan gerust contact met ons op via 06 5066 6771 of via het contactformulier. Wij staan u graag te woord.